Barion Pixel

PánikSzobához hasonlóan DigitálisPortál is egy csapatmunkára ösztönző szabadulósjáték. A csapatok feladata, hogy egymást segítve leküzdjenek néhány ügyesség és logikai feladványt, megmeneküljenek az Portál csapdáitól és megtalálják a kijutásukhoz szükséges kulcsszót.

A vetélkedő kezdetekor egy segítséget kapnak a résztvevők, mely elvezeti őket az első feladathoz, amely megoldása utal a második feladatra, majd az tovább vezeti őket a harmadikra, és így tovább.

CÉL

megszerezni a Portál jelszavát, ami visszaviszi a játékosokat "saját világukba"

Miben különbözik?

A DigitálisPortál a játék jellegét tekintve nagyon hasonlít a PánikSzoba játékra (egymásra épülő feladatok, csapatjáték, a pályát itt is számos csapda nehezíti, melyek éppúgy fogságba ejtik a csapat egy-egy tagját, mint a PánikSzobában), ám jó pár dologban különbözik tőle.

MÉRET

A legszembeötlőbb különbség a pálya mérete. A DigitálisPortál játékban nem korlátozódnak a feladványok egy szobára: a csapatok egy egész épületen vagy épületrészen belül mozoghatnak.​

FOGLYOK

A DigitálisPortálban nem maradhat fogoly senki. A csapatok addig nem hagyhatják el az Portált, míg akár egy társuk is fogságban van.

A csapdába esett játékosokat -időrabló- ügyességi feladatokkal lehet kiváltani.

IDŐ

Nincs időkorlát! Ebbe a játékban a cél a kijutás. Nincs megszabva időkorlát, mely után a csapatok kiesnek a versenyből, bár számít a gyorsaság, hisz a pálya abszolút győztese az, aki a leghamarabb kijut az Portálból.

Kinek ajánljuk?

Az összetett feladatok miatt 10 éves kortól vagy csapatonként legalább egy felnőtt kísérővel ajánljuk ezt a játékot.

Természetesen a pályák itt is tematizálhatók, így a játék nagyszerű lehetőséget nyújt osztályok, tanulócsoportok részére egy-egy témakör átismétléséhez, az élményszerű tudásszerzésre.

Egy személyre szabott pálya lehet akár egy születésnapi meglepetés része, ahol személyes emlékeitek történeteitek alkotják a feladatokat, de akár kiváló ajándék lehet egy jó hangulatú leánybúcsú/legénybúcsú alkalmából is.

Házhoz visszük a kalandot!

Szeretnél játszani velünk? Vállaljuk egyedi személyre szabott pályák készítését akár egy általad meghatározott helyszínen is!

Kérj árajánlatot és játssz velünk akár már 1200 Ft/fős áron is! *

* A pályák egyedi árazásúak. A játék ára függ a helyszíntől, a résztvevők számától, a pálya típusától és a rendezvény időtartamától is. További tájékoztatásért, kérj árajánlatot a fenti gombra kattintva.