Barion Pixel

Gyakran ismételt kérdések

MEGRENDELÉS - EGYEDI KÉRÉS​

Megrendelés - EGYEDI KÉRÉS

r02
Megtekinthetők a meghívók/ajándékok személyesen?

A webáruházban található termékek megtekinthetők a KoLibry bemutatótermében (9700 Szombathely, 11-es Huszár út 63.) elrőe egyeztett időpontban. 

Időpontot a +36 70 534 3862-es telefonszámon, vagy az info@kolibry.hu e-mail címen tudsz kérni.

Van lehetőség személyes konzultációra, tanácsadásra?

Természetesen örömmel várunk Titeket személyes találkozóra bemutatótermünkben (9700 Szombathely, 11-es Huszár út 63.) előre egyeztett időpontban. 

Időpontot a +36 70 534 3862-es telefonszámon, vagy az info@kolibry.hu e-mail címen tudtok kérni.

Egyedi elképzelésünk van. Meg tudjátok valósítani?

Egyedi kérésetekkel is fordulhattok hozzánk. Ajánlunk egy személyes, vagy online konzultációt, ahol részletesen kifejthetitek elképzeléseiteket.

Időpontot a konzultációra +36 70 534 3862-es telefonszámon, vagy az info@kolibry.hu e-mail címen tudtok kérni.

Messze lakunk, nem tudunk személyesen találkozni. Mi a teendő?

Online tanácsadást is szívesen vállalunk előre egyeztetett időpontban. Ehhez leginkább a Facebook messenger, a Skype valamint a Zoom platformokat használjuk.

Mennyi idő alatt készül el egy meghívó/ajándék?

Ha a rendelésed nem tartalmaz egyedi kérést, akkor a megrendelés véglegesítése után a gyártási idő 15 munkanap. Egyedi kérés esetén a konzultáció során tájékoztatunk Titeket a gyártási időről.

Egyes meghívók/ajándékok elkészítése ennél jóval kevesebb időt vesz igénybe, de bonyolultabb gyártást igénylő termékek esetében a gyártási idő nagyobb. Az idő továbbá függ a megrendelt termékek mennyiségétől is.

Ha fontos számodra az idő, keress minket bátran és rendelés előtt érdeklődj!

SZÁLLÍTÁS - FIZETÉS

r08
Hogyan vehetem át a kész terméket?

Személyesen a KoLibry bemutatótermében (9700 Szombathely, 11-es Huszár út 63.) elrőe egyeztett időpontban.

Ha ez nem megfelelő számodra, csogadod kérheted FoxPost csomagpontra, MPL csomagautomatába, Posta Pontra, Postára vagy igényelhetsz házhozszállítást is.

Milyen költsége van a szállításnak?
  • FOXPOST csomagpontra történő szállítás költsége bruttó 1 400 Ft/csomag
  • FOXPOST házhozszállítás díja bruttó 2 600 Ft/csomag
  • MPL csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/csomag
  • MPL háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/csomag
  • MPL háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/csomag 
  • MPL háználtörténő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/csomag
Mivel az MPL csomagfeladás (nem szerződött partnerként) telephelyünkön nem lehetséges, csak a kijelölt feladóhelyeken (melyekre a csomagok eljutattása idő- és költségveszteség), ezért minden MPL csomagautomatába, Posta Pontra vagy Postára valamint MPL háznál történő kézbesítés esetén bruttó 2500 Ft “Kezelési költséget” számolunk fel.
MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A SZÁLLÍTÁS?

A szállítási idő kb. 2-3 munkanap. Ezt az időt befolyásolhatja a csomagautomaták telítettsége (csomagpontos rendelés esetében), valamint szezonális terheltség (pl.: karácsonyi időszak).

MPL szállítással történő szállítás esetén a csomagok feladási ideje hosszabb lehet (akár 5 munkanap is!), mivel ezeket a csomagokat “összevárva” szállítjuk el a Postára.

Hogyan tudok fizetni?

Személyes átvétel esetén lehetőséged van készpénzben fizetni az átvételkor.

Online vásárláskor fizethetsz átutalással, vagy választhetod az online bankkártyás fizetést Barionon keresztül. Előbbi esetben egy díjbekérőt fogunk küldeni az általad megadott e-mail címre, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Utóbbi esetben pedig csak követned kell a Barion utasításait.

AMIBEN NEM TUDUNK SEGÍTENI

Esküvői meghívó Azonnal

A KoLibrynél nem dolgozunk előregyártott termékekkel, mindent a Megrendelőink kérésére, az általuk választott anyagokból készítünk el, ezért nem tudunk meghívókat adni aznapi átadással.

Wordben/paintban egyéb hasonló programban megszerkesztett meghívók nyomtatása

A KolLibrynél nem foglalkozunk nyomtatással. Mivel meghívóinkat szakképzett nyomdai személyzet nyomtatja, nyomdában, ezért még kivételes esetekben sem tudunk a fent említett porgramokban készített meghívókat nyomtatni. (Ezek a programok nem alkalmasak olyan beállításokra, mint színkezelés, kifutók, stb. beállítása.)

Csak digitális meghívó/ültetőkártya és egyéb digitális elemek

Csak digitális meghívók/ültetőkártyák sbt. rendelésére a KoLibrynél nincs lehetőség. A látványtervnek szánt digitálisan elküldött anyagainkat vízjellel látjuk el.

Grafikai elemeinket sajnos nem áll módunkban digitálisan a vásárlók rendelkezésére bocsátani.

r06