PánikSzoba

PánikSzoba

A méltán népszerű szabadulószobák inspirálták ezt a játékot. A résztvevők célja, hogy egy bizonyos idő alatt kijussanak egy zárt szobából, ahol „csapdába estek”.

A kijutáshoz furfangos feladatokat, leleményes ügyességi próbákat kell teljesíteni, mindezt úgy, hogy a megoldáshoz elengedhetetlen a csoportmunka és az együttgondolkodás.

PSZA vetélkedő kezdetekor egy segítséget kapnak a résztvevők, mely elvezeti őket az első feladathoz, amely megoldása utal a második feladatra, majd az továbbvezeti őket a harmadikra, és így tovább.

Vigyázz a csapdákkal!

Egyes pályákon csapdák is nehezítik a szabadulni vágyók dolgát: ezek olyan feladat elvégzésére ösztönzik a csapatot, amelynek eredménye nincs, csak a team idejéből rabol el értékes perceket valamint ezen csapdák élesítésével a csapat elveszít egy játékost, aki foglyul esik.

Pályaválasztó

A csapatok általában egy tematikus pályán játszanak: éppen ezért ezek a játékok kiváló lehetőséget adnak egy adott témakör ismeretanyagának nem hagyományos módon történő elsajátításához.

Házhoz visszük a kalandot!

Szeretnél játszani velünk? Vállaljuk egyedi személyre szabott pályák készítését akár egy általad meghatározott helyszínen is!

Kérj árajánlatot és játssz velünk akár már 1200 Ft/fős áron is! *

Megrendelés/Árajánlat

* A pályák egyedi árazásúak. A játék ára függ a helyszíntől, a résztvevők számától, a pálya típusától és a rendezvény időtartamától is. További tájékoztatásért, kérj árajánlatot a Megrendelés menüre kattintva.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Hozzásólások

Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük