fbpx

A méltán népszerű szabadulószobák inspirálták ezt a játékot. A résztvevők célja, hogy egy bizonyos idő alatt kijussanak egy zárt szobából, ahol „csapdába estek”.

A kijutáshoz furfangos feladatokat, leleményes ügyességi próbákat kell teljesíteni, mindezt úgy, hogy a megoldáshoz elengedhetetlen a csoportmunka és az együttgondolkodás.

A vetélkedő kezdetekor egy segítséget kapnak a résztvevők, mely elvezeti őket az első feladathoz, amely megoldása utal a második feladatra, majd az továbbvezeti őket a harmadikra, és így tovább.

CÉL

teljesíteni egy küldetést és kijutni a szobából a rendelkezésre álló idő alatt

Mi vár rátok?

VIGYÁZZ A CSAPDÁKKAL!

Egyes pályákon csapdák is nehezítik a szabadulni vágyók dolgát: ezek olyan feladat elvégzésére ösztönzik a csapatot, amelynek eredménye nincs, csak a team idejéből rabol el értékes perceket valamint ezen csapdák élesítésével a csapat elveszít egy játékost, aki foglyul esik.

LÉGY RÉSZE A TÖRTÉNETNEK!

 A csapatok általában egy tematikus pályán játszanak: éppen ezért ezek a játékok kiváló lehetőséget adnak egy adott témakör ismeretanyagának nem hagyományos módon történő elsajátításához.

VERSENYFUTÁS AZ IDŐVEL

Ebben a játékban az elsődleges cél a kijutás. 
Egyes pályákon van rá mód, hogy a csapatok a küldetés teljesítése nélkül is kijussanak, de a nehezebb szintű PánikSzobák esetében a győzelemhez csak egy út vezet: gyorsabbnak kell lenni a visszaszámlálónál.

Kinek ajánljuk?

mind
csengo
lufi

Egészen kicsik (már óvodások) számára is készülnek PánikSzoba játékok, de nem feletkezünk el a kisiskolásokról, a kamaszokról és a felnőttekről sem! Pályáinkon mindig megjelöljük hogy hány éves kortól ajánljuk őket játékosainknak. 

Természetesen a pályák itt is tematizálhatók, így a játék nagyszerű lehetőséget nyújt osztályok, tanulócsoportok részére egy-egy témakör átismétléséhez, az élményszerű tudásszerzésre.

Egy személyre szabott pálya lehet akár egy születésnapi meglepetés része, ahol személyes emlékeitek történeteitek alkotják a feladatokat, de akár kiváló ajándék lehet egy jó hangulatú leánybúcsú/legénybúcsú alkalmából is.

Házhoz visszük a kalandot!

Szeretnél játszani velünk? Vállaljuk egyedi személyre szabott pályák készítését akár egy általad meghatározott helyszínen is!

 

Kérj árajánlatot és játssz velünk akár már 1200 Ft/fős áron is! *

* A pályák egyedi árazásúak. A játék ára függ a helyszíntől, a résztvevők számától, a pálya típusától és a rendezvény időtartamától is. További tájékoztatásért, kérj árajánlatot a fenti gombra kattintva.

Ugrás a tetejére
Copy link
Powered by Social Snap