fbpx

A méltán népszerű szabadulószobák inspirálták ezt a játékot: a résztvevők célja, hogy egy bizonyos idő alatt kijussanak egy zárt szobából, ahol „csapdába estek”.

A kijutáshoz furfangos feladatokat, leleményes ügyességi próbákat kell teljesíteni, mindezt úgy, hogy a megoldáshoz elengedhetetlen a csapatmunka és az együttgondolkodás.

A vetélkedő kezdetekor egy segítséget kapnak a résztvevők, mely elvezeti őket az első feladathoz, amely megoldása utal a második feladatra, majd az továbbvezeti őket a harmadikra, és így tovább.

CÉL

teljesíteni egy küldetést és kijutni a szobából a rendelkezésre álló idő alatt

Mi vár rátok?

VIGYÁZZ A CSAPDÁKKAL!

Egyes pályákon csapdák is nehezítik a szabadulni vágyók dolgát: ezek olyan feladat elvégzésére ösztönzik a csapatot, amelynek eredménye nincs, csak a team idejéből rabol el értékes perceket valamint ezen csapdák élesítésével a csapat elveszít egy játékost, aki foglyul esik.

LÉGY RÉSZE A TÖRTÉNETNEK!

A csapatok általában egy tematikus pályán játszanak: éppen ezért ezek a játékok kiváló lehetőséget adnak egy adott témakör ismeretanyagának nem hagyományos módon történő elsajátításához.

VERSENYFUTÁS AZ IDŐVEL

Ebben a játékban az elsődleges cél a kijutás. Egyes pályákon van rá mód, hogy a csapatok a küldetés teljesítése nélkül is kijussanak, de a nehezebb szintű PánikSzobák esetében a győzelemhez csak egy út vezet: gyorsabbnak kell lenni a visszaszámlálónál.

Kinek ajánljuk?

mind
csengo
lufi

Egészen kicsik (már óvodások) számára is készülnek PánikSzoba játékok, de nem feletkezünk el a kisiskolásokról, a kamaszokról és a felnőttekről sem! Pályáinkon mindig megjelöljük hogy hány éves kortól ajánljuk őket játékosainknak. 

Természetesen a pályák itt is tematizálhatók, így a játék nagyszerű lehetőséget nyújt osztályok, tanulócsoportok részére egy-egy témakör átismétléséhez, az élményszerű tudásszerzésre.

Egy személyre szabott pálya lehet akár egy születésnapi meglepetés része, ahol személyes emlékeitek történeteitek alkotják a feladatokat, de akár kiváló ajándék lehet egy jó hangulatú leánybúcsú/legénybúcsú alkalmából is.

Házhoz visszük a kalandot!

Szeretnél játszani velünk? Vállaljuk egyedi személyre szabott pályák készítését akár egy általad meghatározott helyszínen is!

 

Kérj árajánlatot és játssz velünk akár már 1200 Ft/fős áron is! *

* A pályák egyedi árazásúak. A játék ára függ a helyszíntől, a résztvevők számától, a pálya típusától és a rendezvény időtartamától is. További tájékoztatásért, kérj árajánlatot a fenti gombra kattintva.

Kedvenc tematikus pályáink

Boszorkány kunyhója

(4-6 éves kortól)
MESE TEMATIKA

A Fáraó átka

(8-12 éveseknek)
EGYIPTOMI TEMATIKA

Behálózva

(10 éves kortól)
BULLYING PREVENCIÓS PÁLYA

Függő játszma

(14 éves kortól)
DROG PREVENCIÓS PÁLYA

Titkos labor

(14 éves kortól)
ZOMBI APOKALIPSZIS TEMATIKA

Gyilkos gyémántok

(16 éves kortól)
GYILKOSSÁGI NYOMOZÁS TEMATIKA

Ugrás a tetejére